شهـر بازیها-GAMESCity : LINK TO THE GAMING WORLD - پیشنمایش MODERN WARFARE 2

منوی اصلی
صفحه اصلی
ایمیل به مدیر
آدرس Rss
تماس با ما

نویسندگان

محمد حسین    (مدیر اصلی)

*نویسنده جدید می پذیریم*

موضوعات
نقد و بررسی بازیها
اطلاعیه كنسول ها
نقد و بررسی کنسول بازیها
سیستم مورد نیاز بازیها
اطلاعیه های وبلاگ
دانلود موزیک بازی
دانلود بازی موبایل
پیشنمایش بازیها
راهنمای بازیها
اطلاعیه بازیها
والپیپر بازیها
تریلر (دمو )
دانلود بازی
اخبار بازیها
سیو بازیها
ترینر بازیها
نقد بازیها
رمز بازیها
متفرقــه
مقـالات

آرشیو ماهانه
شهریور 1390
مهر 1389
تیر 1389
مهر 1388
شهریور 1388
مرداد 1388
تیر 1388
خرداد 1388
اردیبهشت 1388
فروردین 1388
اسفند 1387
بهمن 1387

آمار وب

آمار

کل بازدید:
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :

Google Page Rank - گوگل پیج رنک

لینکهای دوستان

بهرام بلاگ برای همه
*بهترین لینکستان ایرانیان*
دانلود انواع بازی كامپیوتر(گیم بلاگ)
هر چی بخوای
هالف گیم : دنیای گیمر های حرفه ای
دانلود فیلم و سریال با لینک مستقیم
دانلود بهترین بازیها
گیم فا ::: مرجعی برای گیمرها
دانلود جدیدترین و بهترین آهنگ ها
سیمز47: همه چیز در مورد بازیها
کلوپ بازی
ویستا گیم
بانك مقالات فارسی
ویندوگیم
خانه بازی
* هر چیزی از بازیها بخوای *
خفنستان جدید
*بهترین لینکستان ایرانیان*
سایت رسمی DJ شیدا
*فروشگاه بازیها کامپیوتری*
همه چیز در مورد بازی ها
"عکس خواننده و بازیگر"
استارگیمز : هرچیزی از بازیها بخوای
بازی های داغ PC
دنیای گیم
بهترین آهنگ ها
سایت تخصصی عكس و فیلم
پی سی گیمز
بزرگترین پایگاه عکس هنرمندان
بروز ترین وبسایت music&film
هر چی بخوای
اشکــنان آنلاین
همنفس
وب بازار
.::خفنستان::.
وبلاگ تخصصی سیمز 3
شهـر بازیها-GAMESCity
۩۞۩ دانلود بهترین بازی ها۩۞۩
جزیره ی بازی

ارسال لینک

HOME|REVIEWS|PREVIEWS|WALLPAPERS|TRAINERS|SAVES|CHAETES|SEND MESSAGE

نقد و بررسی بازی Wolfenstein

پیشنمایش Modern warfare 2

نقد و بررسی GTA IV

پیشنمایش MAFIA 2

برترین های وب

دانلود رمزهای سیمز3  والپیپر و ترینر بازی Bionic commando کرک سالم gta IV ترینر بازیهای جدید    

اطلاعیه ها : نویسندگی در شهر بازیها با بهترین شرایط - ورژن جدید شهر بازیها 

پیشنمایش MODERN WARFARE 2

موضوع پست : پیشنمایش بازیها

www.gamescity.sub.ir

پیشنمایش MODERN OF WARFARE2  از شهربازیها

ناشر

 Activision

سازنده

Infinity Ward

پلتفورم

PC

سن مورد نیاز

18+

سبک بازی

 اکشن اول شخص

درجه سختی

متوسط

WWW.GAMESCITY.SUB.IR

مقدمه :دیگه الان 90 درصد گیمرها بازی CALL OF DUTY  رو میشناسند اونم بعد از CALL OF DUTY 4  یا همون MODERN WARFARE که خیلی سر و صدا کرد و بعد از 3 نسخه ای که داستان آن جنگ جهانی دوم بود یه بازی مدرن و توپ با جدیدترین اسلحه های روز دنیا . خوب خیلی ها خوششون اومد . گرافیکش نسبتا بد نبود و گیم پلی خوبی  داشت . البته نمیشه CALL OF DUTY WORLD AT WAR  با اون گرافیک حیرت انگیزش رو در شناخت و پرطرفدار شدن سری بازی های CALL OF DUTY  نادیده گرفت . این بازی متفاوت از نسخه های قبلی . یک انقلاب در گیم پلی ، گرافیک بود . و حالا ACTIVISION برای تثبیت مشهوریت خود و این سبک بازیهاش  در بین مردم  تصمیم به ساخت نسخه ی دوم بازی CALL OF DUTY MODER OF WARFARE گرفت . که هنوز انتشار نیافته همه راجع بهش حرف می زنند . تو وبسایتها پر از خبرهایی تایید شده و نشده  از MWF2 هست .  خوب این موضوع کسایی رو که به این بازی علاقه هم نداشتند رو  جلب خودش میکنه ..........

 www.gamescity.sub.ir 

انفجارات طبیعی در سرمای طبیعی

بعد از برخی اعتراضاتی که دوباره به CALL OF DUTY 5 شد ACTIVISION تصمیم گرفت دوباره به دنیای مدرن برگردد . اما این تصمیم همراه با تغییر اسمی همراه بود که همه را شکه کرد . همه در فکر این بودن که چرا در این نسخه CALL OF DUTY از اول اسم بازی MODERN OF WARFARE2 برداشته شد . ACTIVISION اعلام کرد که سبک MODERN WARFAR از بازی های CALL OF DUTY جدا شده و مستقلا به فعالیت میپردازه . و یک بازی کاملا جداگانه میشه و دیگه به CALL OF DUTY مربوط نمیشه  و هر دو یه سری بازیه جدا هستند . اما بعد از مدتی این خبر یه جورایی تکذیب شد . حالا معلوم نیست نام COD بر روی این بازی هست یا نه ولی مشاهدات نشان داده است که به احتمال 60 درصد اینطور نیست.

www.gamescity.sub.ir

سپر بهترین وسیله ی دفاعی 

MODERN WARFARE 2

این اسم رو که دیگه همه میشناسیم . یه بازیه اکشن قشنگ که همراه با گرافیک ، گیم پلی ، صداگذاری و داستان و محیطی جدید به پیش ما خواهد اومد . یه بازیه توپ دیگه که میونه لحظات گیمری ما رو به خوبی پر کنه ، یه بازیه باحال که میتونه بعد از چندین بازیه به درد نخور که خریدیم .به ما رضایت خاطر بده .(البته خواندن کی شود همانند بازی کردن !!!)

www.gamescity.sub.ir 

زیر آب خوش میگذره ؟....

ساخت بازی :

infinity wardشماره های 1،2 و 4 را ساخته و ساخت شماره ی سوم و پنجم  را Terrayech UINI عهده دار بود  و این تغییرات باعث عفت کیفیت کلیه بازی ها شد. خیلی ها عقیده دارند کار infinity بهتر بوده و شماره ی پنجم Call Of Duty تقلیدی از شماره ی 4 بوده. بعضی ها هم این عقیده رو ندارند و از بازی پنجم (COD: World at War) هم خوششان آمده و اعلام کردند هیچ تقلیدی وجد نداشته و COD5 یکی از بهترین بازیها ی Terrayech UINIبوده است . به هر حال نسخه  دوم Modern warfare   که در حال ساخت است به عهده ی شرکت infinity wardاست که نسخه ی اول این بازی هم به عهده ی اون بوده  . طبق اطلاعات بدست آمده ACTIVISION می خواهد یک تحول در سبک اکشن اول شخص بکند.

gamescity.sub.ir

پرواز خوش میگذره؟ .... 

گیم پلی : هوش مصنوعی بهتر

بیشترین اطلاعات اعلام در مورد گیم پلی این بازی می باشد پس این قسمت از دیگر بخش پر محتواتر و بیشتر است : در این نسخه ی جدید سعی شده . که هوش مصنوعی دشمنان و همچنین همرزمان شما بهتر از نسخه های قبلی عمل کند و بازی را طبیعی تر جلوه کند . البته سازندگان سعی دارند بیشتر روی دستورات شما به افراد خود و پرجزییات تر شدن دستورات و متنوع شدن آنها کار کنند تا شما احساس رضایت بیشتری داشته باشید و اعصابتان از دست کار های اشتباه افراد خود خورد نشود و همچنین از اشتباهات احمقانه ی دشمنان خود نخندید . سازندگان روی این قسمت ها بسیار کارکردند که صحنه های زیبا را خلق کنند تا با این کار به بازی طبیعت را تزریق کنند ! قابل ذکر است که روی بخش چند نفره ، مولتی پلیر و دیگر امکانات بازی هم بسیار کار شده و جزییات و امکاناتی از قبیل حمل دو اسلحه اضافه شده که جای تحسین دارد . طبق اطلاعات بدست آمده و تریلرهایی که در نمایشگاه های مختلف نمایش داده شده .شما می توانید به راحتی از اجسام اطراف خود استفاده کنید . در مراحل برفی . موتورهای برفی به بازی اضافه شده که می توانید در حین استفاده از این دستگاه از برخی اسلحه های خود استفاده کنید . یک بخش به بازی اضافه شده که باعث هیجان انگیز تر شدن بازی می شود .مثلا انفجار ناگهانی در نزدیکی شما که شما رو شکه میکند یا افتادن برخی اجسام و وسایل . مانند درخت . تیر برق  و..... که به بازی جذابیت میده . اعلا م شده که در بازی جدیدترین اسلحه ها و جدیدترین فناوری های دفاعی، جنگی ،استتار  و .... اضافه شده . اعلام شده در بازی حدود 30 اسلحه متنوع، سپر ، دوربین حرارتی ، حس گر صوتی  و. ....  وجود خواهد داشت .

gamescity.sub.ir

 بازی در شب هم قشنگه

یک حالت جدید با عنوان "نیروهای ویژه" به بازی افزوده شده است این حالت جدید شامل ماموریت‌های مجزا و متنوعیست که ارتباطی به بخش داستانی ندارند. مراحل عادی بازی را نمی‌توان بصورت مشارکتی(co-op) بازی کرد؛ اما این قابلیت در حالت "نیروهای ویژه" گنجانده شده. می‌توان ماموریت‌های این بخش را تنها یا با یک همراه(دو نفره) انجام داد.

gamescity.sub.ir 

تکنیک های جدید ....

محیط + فیزیک + گرافیک

در این بخش  تقریبا همه چیز بهتر از قبل شده . نورپردازی ها عالی ، فیزیک اجسام وسایل اسلحه ها و اسیب پذیری بعضی بخشها بهتر و بیشتر شده . سازندگان محیط بازی را تا حدی طبیعی و باز ساخته اند که گیمر احساس کند که داره یه بازی OPEN WORLD( آزادانه) رو بازی میکنه. ACTIVISION  اعلام کرد. روی محیط بازی بسیار کارکردند و مکان های متنوع و مختلفی رو طراحی نمودند تا هنگام بازی به محیط های شبیه به هم و تکراری و گیج کننده که به نوعی بازی رو مسخره جلوه میده برخورد نکنیم . که این هم با عث طبیعت در بازی میشه. در بازی از لحاظ گرافیکی هیچ فرقی بین هیچ چیز وجود نداره و همان گونه که کارکتر شما را طراحی می کنند همرزمان و دشمنان شما را طراحی میکنند این روش در ساخت دیگر اجسام هم به کار رفته . محیط بازی از دیگر نسخه ها پر جزییات تر است و بهتر طراحی شده . در مورد تیر اندازی ، آتش سوزی و انفجارات هم اعلام شده که انفجارات بسیار طبیعی بوده  و حتی انفجارات بزرگ باعث اختلال در بینایی شما می شود .

gamescity.sub.ir

موتور سواری رو برف

صداگذاری :

در صدا گذاری بازی هم خوب کار شده. بیشتر  روی صدای انفجارات ، تیر اندازی کار شده البته نسبت به گیم پلی بازی که خیلی باز تر شده . تعداد صداها هم بیشتر شده است . در این بازی شما قادر به شنیدن 30 صدای مختلف  همزمان خواهید بود در ضمن اعلام شده  . که گویندگان کارکتر ها همان گویندگان قبلی خواهند بود. در MWF2 صدا محیط اطراف شما طبیعی طراحی شده مانند صدای شکستن اجسام و وزش باد رعد و برق و ......... در موسیقی از آهنگ های بازی قبل استفاده شده شاید کمی تغییر داده باشند و یا یکی دو تا آهنگ تازه گذاشته باشند اما در تریلر همان آهنگ های بازی قبل پخش شد که بسیار جالب بودند.

gamescity.sub.ir

 modern warfare 2

داستان:

در این بازی نام شما  Gary Sanderson ملقب به Roachاست شما برای نیروهایی تحت عنوان Task Force 141 به رهبری کاپیتان MacTavish که درنسخه چهارم، شخصیت اول بود جنگ خواهید کرد داستان بازی در خاور میانه (از جمله کشورهای عربی و روسیه)رخ خواهد داد . اینبار شما به عنوان فرمانده  در عملیاتها شرکت دارید و افرادی هم به زیر دست شما کار میکنند. داستان این بازی از روسیه گرفته تا افغانستان و دیگر جاهای خاور میانه رخ خواهد داد . شما اینبار باید مراحل متنوع تری را پشت سر بگذارید.

gamescity.sub.ir

محیطی طبیعی و جذاب ...

سخن پایانی : همیشه به یاد داشته باشید . شما باید بهترین بازیها را از بین هزاران نسخه بازی های مختلف پیدا کنید . امیدوارم MODERWARFER2  همانگونه که نقد کردم باشد .  بازم به شهر بازیها سر بزنید . باتشکر

+ نوشته شده در سه شنبه 17 شهریور 1388 ، توسط سعید .:. نظرات : ()

آخرین مطالب

آخرین پیشنمایش

آخرین نقد و بررسی

آخرین سیو و ترینر

 آخرین والپیپر

پیشنمایش Modern Warfare 2 

نقد و بررسی Wolfenstein 

سیو و ترینر  paradise 

[Bionic Commando] 

HOME|REVIEWS|PREVIEWS|WALLPAPERS|TRAINERS|SAVES|CHAETES| CONTACT US

All Right Reserved 2009 © By http://www.Gamescity.IR .:. This Themplate Designed By SAEED ORJLOU 

پیغام مدیر

لوگو شهر بازیها 

با عرض سلام خدمت شما این وب برای اطلاع شما از اخباربازیهای روز دنیا و دریافت سیو و ترینر و کمیک های مختلف برای بازیهاست در ضمن در صورت بروز مشکل در لود شدن صفحه به من اطلاع دهید متشکرم امیدوارم لحظات خوشی در این وب سپری کنید

مدیریت: محمد حسین

جستجو

برای جستجو در شهر بازیها فقط كافیست كلمه مورد نظر خود را در فیلد زیر وارد نمایید .

نظرسنجی
آیا باز هم به شهر بازیها سر می زنید؟

برترین تریلرها

call of duty 6 

تبلیغات
GameShoop
ویرایش قالب از : محمد سعید اروجلو