شهـر بازیها-GAMESCity : LINK TO THE GAMING WORLD - نگاهی به بازی Stranglehold XBOX360

منوی اصلی
صفحه اصلی
ایمیل به مدیر
آدرس Rss
تماس با ما

نویسندگان

محمد حسین    (مدیر اصلی)

*نویسنده جدید می پذیریم*

موضوعات
نقد و بررسی بازیها
اطلاعیه كنسول ها
نقد و بررسی کنسول بازیها
سیستم مورد نیاز بازیها
اطلاعیه های وبلاگ
دانلود موزیک بازی
دانلود بازی موبایل
پیشنمایش بازیها
راهنمای بازیها
اطلاعیه بازیها
والپیپر بازیها
تریلر (دمو )
دانلود بازی
اخبار بازیها
سیو بازیها
ترینر بازیها
نقد بازیها
رمز بازیها
متفرقــه
مقـالات

آرشیو ماهانه
شهریور 1390
مهر 1389
تیر 1389
مهر 1388
شهریور 1388
مرداد 1388
تیر 1388
خرداد 1388
اردیبهشت 1388
فروردین 1388
اسفند 1387
بهمن 1387

آمار وب

آمار

کل بازدید:
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :

Google Page Rank - گوگل پیج رنک

لینکهای دوستان

بهرام بلاگ برای همه
*بهترین لینکستان ایرانیان*
دانلود انواع بازی كامپیوتر(گیم بلاگ)
هر چی بخوای
هالف گیم : دنیای گیمر های حرفه ای
دانلود فیلم و سریال با لینک مستقیم
دانلود بهترین بازیها
گیم فا ::: مرجعی برای گیمرها
دانلود جدیدترین و بهترین آهنگ ها
سیمز47: همه چیز در مورد بازیها
کلوپ بازی
ویستا گیم
بانك مقالات فارسی
ویندوگیم
خانه بازی
* هر چیزی از بازیها بخوای *
خفنستان جدید
*بهترین لینکستان ایرانیان*
سایت رسمی DJ شیدا
*فروشگاه بازیها کامپیوتری*
همه چیز در مورد بازی ها
"عکس خواننده و بازیگر"
استارگیمز : هرچیزی از بازیها بخوای
بازی های داغ PC
دنیای گیم
بهترین آهنگ ها
سایت تخصصی عكس و فیلم
پی سی گیمز
بزرگترین پایگاه عکس هنرمندان
بروز ترین وبسایت music&film
هر چی بخوای
اشکــنان آنلاین
همنفس
وب بازار
.::خفنستان::.
وبلاگ تخصصی سیمز 3
شهـر بازیها-GAMESCity
۩۞۩ دانلود بهترین بازی ها۩۞۩
جزیره ی بازی

ارسال لینک

HOME|REVIEWS|PREVIEWS|WALLPAPERS|TRAINERS|SAVES|CHAETES|SEND MESSAGE

نقد و بررسی بازی Wolfenstein

پیشنمایش Modern warfare 2

نقد و بررسی GTA IV

پیشنمایش MAFIA 2

برترین های وب

دانلود رمزهای سیمز3  والپیپر و ترینر بازی Bionic commando کرک سالم gta IV ترینر بازیهای جدید    

اطلاعیه ها : نویسندگی در شهر بازیها با بهترین شرایط - ورژن جدید شهر بازیها 

نگاهی به بازی Stranglehold XBOX360

موضوع پست : نقد بازیها

آیا تا به حال نام John Woo را شنیده اید؟ اگر نشنیده اید پس بد نیست ابتدا این مطلب را بخوانید: جان وو یکی از کارگردان‌‌های حرفه‌ای سینماست. اهل هنگ‌کنگ است و فیلم‌‌هایی موفق در کارنامه‌ی خود دارد. فیلم‌‌هایی مثلMission Impossble 2, Face Off, Hard Boiled و فیلم‌‌های دیگر. یکی از فیلم‌‌های زیبای او که در سال 1992 اکران شد و او را مشهور کرد همین فیلم Hard Boiled (پوست کُلفت) است. پوست کلفت از اولین فیلم‌‌هایی‌ست که در آن از حرکت‌‌های زیبا و آکروباتیک شخصیت‌‌ها استفاده شده است. داستان پوست کلفت درباره‌ی پلیسی به نام Taquila است که Chow yun Fat نقشش را بازی می‌کند. او با همکاری دوستش که یک پلیس مخفی است خلاف‌کارها را از پای در می‌آورد. این فیلم با داستانی جذاب و صحنه‌‌‌هایی اکشن و نفس‌گیر، توانست بسیار موفق عمل کند. اما آقای جان وو کم‌کم به ساخت بازی روی آورد و کمپانی Tiger Hill را بنا کرد. او تصمیم گرفت که فکر تاز‌ه‌اش را، یعنی ساختن دنباله‌ای برای فیلم پوست کلفت، از طریق دنیای بازی‌‌ها عملی کند. بنابراین با چند نفر از همکار‌های فیلم‌سازش تصمیم گرفت تا با کمپانی Midway وارد مذاکره شود. و در نهایت تصمیم گرفت تا ادامه‌ای غیرمسقیم با نام Stranglehold (ضربه‌ی خفه‌کننده) برای پوست کلفت بسازد.

آیا تا به حال نام John Woo را شنیده اید؟ اگر نشنیده اید پس بد نیست ابتدا این مطلب را بخوانید: جان وو یکی از کارگردان‌‌های حرفه‌ای سینماست. اهل هنگ‌کنگ است و فیلم‌‌هایی موفق در کارنامه‌ی خود دارد. فیلم‌‌هایی مثلMission Impossble 2, Face Off, Hard Boiled و فیلم‌‌های دیگر. یکی از فیلم‌‌های زیبای او که در سال 1992 اکران شد و او را مشهور کرد همین فیلم Hard Boiled (پوست کُلفت) است. پوست کلفت از اولین فیلم‌‌هایی‌ست که در آن از حرکت‌‌های زیبا و آکروباتیک شخصیت‌‌ها استفاده شده است. داستان پوست کلفت درباره‌ی پلیسی به نام Taquila است که Chow yun Fat نقشش را بازی می‌کند. او با همکاری دوستش که یک پلیس مخفی است خلاف‌کارها را از پای در می‌آورد. این فیلم با داستانی جذاب و صحنه‌‌‌هایی اکشن و نفس‌گیر، توانست بسیار موفق عمل کند. اما آقای جان وو کم‌کم به ساخت بازی روی آورد و کمپانی Tiger Hill را بنا کرد. او تصمیم گرفت که فکر تاز‌ه‌اش را، یعنی ساختن دنباله‌ای برای فیلم پوست کلفت، از طریق دنیای بازی‌‌ها عملی کند. بنابراین با چند نفر از همکار‌های فیلم‌سازش تصمیم گرفت تا با کمپانی Midway وارد مذاکره شود. و در نهایت تصمیم گرفت تا ادامه‌ای غیرمسقیم با نام Stranglehold (ضربه‌ی خفه‌کننده) برای پوست کلفت بسازد.

داستان Stranglehold از پایان پوست کلفت آغاز می‌شود. تاکوئلا پس از این‌که سال‌‌ها در هنگ‌کنگ به نبرد با خلاف‌کارها پرداخته، بر اثر اتفاقاتی ناگوار سرنوشت زندگی‌اش عوض می‌شود. همسر او توسط خلاف‌کارهای روسی دزدیده می‌شود و باید برای نجات همسر خود و البته انجام ماموریتش، به مقر خلاف‌کارها یعنی شیکاگو برود. بنابراین داستان این بازی در شیکاگو و هنگ کنگ اتفاق می‌افتد. سبک بازی اکشن سوم شخص است و مانند بازی‌‌هایی چون Max Payne و Punisher و... مبارزه‌‌هایی نفس‌گیر در پی دارد.

مراحل بازی بصورت غیر خطی دنبال می‌شوند. یعنی می‌توانید از هر راهی که دوست دارید پیش بروید. به طور مثال می‌توانید در مرحله‌ای به صورت مخفیانه وارد مقر دشمن شوید و کار خود را پیش ببرید و با یک حمله‌ی ناگهانی دخل دشمن‌ها را بیاورید. یا به قلب دشمن بزنید و آن‌ها را از بین ببرید و با استفاده از موتور یا ماشین به طرف آنها بروید و غافلگیرشان کنید و یا...

پس از این‌که Midway لیسانس استفاده از موتور قدرت‌مند Unreal 3.0 را از آن خود کرد، تصمیم گرفت که این بازی هم بر اساس همین موتور ساخته شود. اول از همه باید گفت که بدن تاکوئلا بسیار نرم طراحی شده است و بسیاری از حرکت‌ها را به زیبایی انجام می‌دهد و پویانمایی او از بهترین‌هاست. چهره ی او نیز بسیار شبیه Chow yun Fat طراحی شده است. او می‌تواند به راحتی در چهار جهت شیرجه بزند، یا بر روی میزی بپرد، یا پشت سنگری پناه بگیرد. و یا از نرده‌ها سُر بخورد پایین و بر روی زمین بغلتد و شروع کند به تیراندازی. دوربین بازی نیز به گونه‌ای طراحی شده که تنظیم آن کاملا به دست بازی‌کن سپرده می‌شود. یکی از نوآوری‌‌های بازی این است که هنگامی که نشانگر اسلحه (Crosshair) روی بدن دشمن‌ها قرار می‌گیرد، کمی از سرعت بازی کم شده و کمی Slow Motion می‌شود. تکوئلا می‌تواند دو اسلحه را دست بگیرد و با هر کدام هدفی را بزند. در گیم پلی بازی‌ها حالت Bullet-Time گنجانده شده است اما با نام Taquila Time که می‌توان زمان را کند کرد و به نبرد پرداخت.

گرافیک بازی قدرت‌مند است و بافت‌ها و Shader ‌ها فوق‌العاده هستند و نورپردازی‌ها بسیار خوب کار شده‌اند و سایه زنی‌ها نیز خوبند. مدل‌ها با این‌که کمی تکراری هستند اما آن‌ها نیز خوب کار شده‌اند. به طور کلی یکی از بهترین گرافیک‌‌های نسل جدید را خواهیم دید. افکت‌‌های مثل انفجار و تخریب مواد هم جزء بهترین‌ها هستند. دمو‌‌های میان بازی بصورت Pre-Render هستند و کارگردانی آن‌ها نیز به عهده‌ی جان وو است و شباهتی زیاد به فیلم دارند.

فیزیک بازی از تکنولوژی Havok بهره می‌برد. پس باید شاهد فیزیکی قوی باشیم. در تریلر‌‌هایی که از این بازی به نمایش درآمده، محیط ‌‌هایی وسیع با جزئیاتی زیاد مانند خیابان‌ها و کافه‌ها و رستوران‌ها و باغ‌ها و... دیده می‌شود. گلوله‌های شلیک شده نیز بسیار روی محیط تاثیر می‌گذارند. (مثلا هنگامی که پشت یک ستون پناه می‌گیرید، پس از شلیک چند گلوله ستون تکه‌تکه می‌شود و ممکن است فرو بریزد.) مانند فیلم‌های جان وو در هر صحنه اشیاءی زیاد بر اثر تیر‌ها از بین می‌روند و به هوا پرتاب می‌شوند. و واقعا شاهد صحنه‌ای شلوغ و پر از تکه‌‌های اجسام در محیط خواهیم بود.

صداگذاری بازی هم اگر خوب باشد افسانه‌ی جان وو را مانند گذشته کامل خواهد کرد. صداگذاری تکوئلا توسط Cwon Yun Fatانجام شده و تمام صدای اسلحه‌ها از مدل واقعیشان گرفته شده است. هنوز.معلوم نیست که از چه موسیقی‌ای در این بازی استفاده خواهد شد. Stranglehold که دارای خشونتی نسبتا زیاد است، برای کنسول‌‌های نسل جدید و کامپیوترهای شخصی منتشر خواهد شد و تاریخ انتشار آن اوایل سال 2007 است. اگر بخواهیم آن را خلاصه کنیم باید بگوییم در این بازی با کلیشه‌های معروف و محبوب فیلم‌‌های جان وو طرف هستید. و شاهد تخریب‌پذیری محیط و گرافیکی بالا و نوآوری‌ها و حرکت‌های زیبا خواهید بود.

+ نوشته شده در شنبه 10 مرداد 1388 ، توسط علیرضا .:. نظرات : ()

آخرین مطالب

آخرین پیشنمایش

آخرین نقد و بررسی

آخرین سیو و ترینر

 آخرین والپیپر

پیشنمایش Modern Warfare 2 

نقد و بررسی Wolfenstein 

سیو و ترینر  paradise 

[Bionic Commando] 

HOME|REVIEWS|PREVIEWS|WALLPAPERS|TRAINERS|SAVES|CHAETES| CONTACT US

All Right Reserved 2009 © By http://www.Gamescity.IR .:. This Themplate Designed By SAEED ORJLOU 

پیغام مدیر

لوگو شهر بازیها 

با عرض سلام خدمت شما این وب برای اطلاع شما از اخباربازیهای روز دنیا و دریافت سیو و ترینر و کمیک های مختلف برای بازیهاست در ضمن در صورت بروز مشکل در لود شدن صفحه به من اطلاع دهید متشکرم امیدوارم لحظات خوشی در این وب سپری کنید

مدیریت: محمد حسین

جستجو

برای جستجو در شهر بازیها فقط كافیست كلمه مورد نظر خود را در فیلد زیر وارد نمایید .

نظرسنجی
آیا باز هم به شهر بازیها سر می زنید؟

برترین تریلرها

call of duty 6 

تبلیغات
GameShoop
ویرایش قالب از : محمد سعید اروجلو